Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Dan Sistem Bunyi

Luminous

Pencahayaan Dan Sistem Bunyi Luminous direka untuk menawarkan penyelesaian pencahayaan ergonomik dan sistem suara sekeliling dalam satu produk. Ini bertujuan untuk mewujudkan emosi yang ingin dirasakan oleh pengguna dan memanfaatkan gabungan bunyi dan cahaya untuk mencapai tujuan ini. Sistem bunyi dikembangkan berdasarkan pantulan suara dan mensimulasikan bunyi sekeliling 3D di dalam bilik tanpa memerlukan pendawaian dan memasang banyak pembesar suara di sekitar tempat. Sebagai lampu loket, Luminous mencipta pencahayaan langsung dan tidak langsung. Sistem pencahayaan ini memberikan cahaya kontras yang lembut, seragam, dan rendah yang dapat mencegah masalah silau dan penglihatan.

Basikal Elektrik

Ozoa

Basikal Elektrik Basikal elektrik OZOa mempunyai bingkai dengan bentuk 'Z' yang khas. Bingkai membentuk garis yang tidak terputus yang menghubungkan elemen fungsional utama kenderaan, seperti roda, stereng, tempat duduk dan pedal. Bentuk 'Z' berorientasi sedemikian rupa sehingga strukturnya memberikan suspensi belakang buatan semula jadi. Ekonomi berat disediakan dengan penggunaan profil aluminium di semua bahagian. Bateri ion litium yang boleh ditanggalkan dan dicas semula disatukan ke dalam bingkai.

Alam Awam

Quadrant Arcade

Alam Awam Arked yang disenaraikan Gred II telah diubah menjadi kehadiran jalan yang menarik dengan mengatur cahaya yang betul di tempat yang tepat. Umum, pencahayaan ambien digunakan secara holistik dan kesannya dipentaskan secara hierarki untuk mencapai variasi dalam corak cahaya yang menimbulkan minat dan mendorong peningkatan penggunaan ruang. Penggabungan strategik untuk reka bentuk dan penempatan pendiri fitur dinamik dikendalikan bersama dengan artis sehingga kesan visual kelihatan lebih halus daripada berlebihan. Dengan pudar siang, struktur elegan diserlahkan oleh irama pencahayaan elektrik.

Meja Yang Boleh Dikembangkan

Lido

Meja Yang Boleh Dikembangkan Lido dilipat menjadi kotak segi empat kecil. Apabila dilipat, ia berfungsi sebagai kotak simpanan barang-barang kecil. Sekiranya mereka mengangkat pelat sisi, kaki sendi keluar dari kotak dan Lido berubah menjadi meja teh atau meja kecil. Begitu juga, jika mereka membuka sepenuhnya pelat sisi di kedua sisi, ia berubah menjadi meja besar, dengan plat atas mempunyai lebar 75 Cm. Meja ini boleh dijadikan meja makan, terutama di Korea dan Jepun di mana duduk di lantai sambil makan adalah budaya yang biasa.

Alat Muzik

DrumString

Alat Muzik Menggabungkan dua instrumen bersama-sama yang bermaksud melahirkan suara baru, fungsi baru dalam penggunaan instrumen, cara baru untuk memainkan instrumen, penampilan baru. Timbangan nota untuk gendang adalah seperti D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 dan skala nota rentetan dirancang dalam sistem EADGBE. DrumString ringan dan mempunyai tali yang diikat di bahu dan pinggang oleh itu menggunakan dan memegang instrumen akan mudah dan memberi anda kemampuan menggunakan dua tangan.

Topi Keledar Basikal

Voronoi

Topi Keledar Basikal Helmet ini diilhamkan oleh struktur 3D Voronoi yang diedarkan secara meluas di Nature. Dengan gabungan teknik parametrik dan bionik, helmet basikal mempunyai sistem mekanikal luaran yang bertambah baik. Ia berbeza dengan struktur perlindungan serpihan tradisional dalam sistem mekanikal 3D bioniknya yang tidak ringkas. Apabila terkena kekuatan luaran, struktur ini menunjukkan kestabilan yang lebih baik. Pada keseimbangan ringan dan keselamatan, topi keledar bertujuan untuk menyediakan topi keledar basikal perlindungan diri yang lebih selesa, lebih bergaya, dan lebih selamat.