Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Fon Telinga Tws

PaMu Nano

Fon Telinga Tws PaMu Nano membangunkan fon telinga "tidak kelihatan di telinga" yang disesuaikan untuk pengguna muda dan sesuai untuk lebih banyak senario. Reka bentuk adalah berdasarkan lebih daripada 5,000 pengoptimuman data telinga pengguna, dan akhirnya memastikan kebanyakan telinga akan selesa apabila memakainya, walaupun semasa baring di sisi anda. Permukaan sarung pengecas menggunakan kain elastik khas untuk menyembunyikan lampu penunjuk melalui teknologi pembungkusan bersepadu. Sedutan magnet membantu operasi mudah. BT5.0 memudahkan operasi sambil mengekalkan sambungan yang pantas dan stabil, dan codec aptX memastikan kualiti bunyi yang lebih tinggi. Tahan air IPX6.

Fon Telinga Tws

PaMu Quiet ANC

Fon Telinga Tws PaMu Quiet ANC ialah satu set fon telinga wayarles sebenar yang membatalkan hingar aktif yang boleh menyelesaikan masalah bunyi sedia ada dengan berkesan. Dikuasakan oleh dual bluetooth perdana Qualcomm dan cipset pembatalan hingar aktif bebas digital, jumlah pengecilan PaMu Quiet ANC boleh mencapai 40dB, yang boleh mengurangkan kemudaratan yang disebabkan oleh bunyi dengan berkesan. Pengguna boleh bertukar antara fungsi laluan dan pembatalan hingar aktif mengikut senario berbeza sama ada dalam kehidupan harian atau majlis perniagaan.

Unit Pencahayaan

Khepri

Unit Pencahayaan Khepri adalah lampu lantai dan juga loket yang direka berdasarkan Khepri Mesir purba, dewa scarab terbit matahari pagi dan kelahiran semula. Hanya sentuh Khepri dan lampu akan dihidupkan. Dari kegelapan kepada terang, seperti yang selalu dipercayai oleh orang Mesir kuno. Dibangunkan daripada evolusi bentuk scarab Mesir, Khepri dilengkapi dengan LED boleh malap yang dikawal oleh suis sensor sentuh yang menyediakan tiga tetapan kecerahan boleh laras dengan sentuhan.

Moped

Cerberus

Moped Kemajuan ketara dalam reka bentuk enjin diingini untuk kenderaan masa hadapan. Namun, dua masalah berterusan: pembakaran yang cekap dan kemesraan pengguna. Ini termasuk pertimbangan getaran, pengendalian kenderaan, ketersediaan bahan api, purata kelajuan omboh, daya tahan, pelinciran enjin, tork aci engkol dan kesederhanaan dan kebolehpercayaan sistem. Pendedahan ini menerangkan enjin 4 lejang inovatif yang memberikan kebolehpercayaan, kecekapan dan pelepasan rendah secara serentak dalam satu reka bentuk.

Mainan Kayu

Cubecor

Mainan Kayu Cubecor ialah mainan ringkas tetapi rumit yang mencabar daya pemikiran dan kreativiti kanak-kanak serta membiasakan mereka dengan warna dan kelengkapan ringkas, pelengkap dan berfungsi. Dengan melampirkan kiub kecil antara satu sama lain, set akan lengkap. Pelbagai sambungan mudah termasuk magnet, Velcro dan pin digunakan dalam bahagian. Mencari sambungan dan menyambungkannya antara satu sama lain, melengkapkan kubus. Juga mengukuhkan pemahaman tiga dimensi mereka dengan memujuk kanak-kanak untuk melengkapkan volum yang mudah dan biasa.

Tudung Lampu

Bellda

Tudung Lampu Tudung lampu gantung yang mudah dipasang yang hanya muat pada mana-mana mentol tanpa memerlukan sebarang alat atau kepakaran elektrik. Reka bentuk produk membolehkan pengguna hanya memakainya dan menanggalkannya tanpa banyak usaha untuk mencipta sumber pencahayaan yang menarik secara visual dalam bajet atau penginapan sementara. Memandangkan fungsi produk ini adalah penyemat dalam bentuknya, kos pengeluaran adalah serupa dengan pasu bunga plastik biasa. Kemungkinan pemperibadian mengikut citarasa pengguna dengan melukis atau menambah sebarang elemen hiasan mencipta watak yang unik.